Fira Q, a Balaguer
Data inici
27/04/2024
Data final
28/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Lleida
Comarca
Noguera
Municipi
Balaguer
Codi Postal
25600
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Q, a Balaguer

   Balaguer / Noguera / Lleida

 27/04/2024 - 28/04/2024 


La Fira Q Balaguer és una celebració anual que destaca la importància de la qualitat dels productes i serveis a la ciutat de Balaguer, situada a la comarca de la Noguera. Aquesta fira té com a objectiu principal promoure i reconèixer els productes locals de qualitat, així com potenciar el comerç i la gastronomia de la zona.

Durant la Fira Q, els visitants tenen l’oportunitat de descobrir una àmplia gamma de productes artesanals, alimentaris, agrícoles, industrials i serveis que destaquen per la seva excel·lència i compromís amb la qualitat. Les empreses participants tenen l’oportunitat de presentar els seus productes i serveis, i els visitants poden tastar i adquirir una gran varietat de productes locals.

A més de l’exposició de productes, la Fira Q Balaguer també ofereix altres activitats com ara demostracions culinàries, tallers, conferències, activitats infantils, espectacles en viu i altres esdeveniments culturals i recreatius. Això permet als assistents tenir una experiència completa i divertida, a la vegada que aprecien la qualitat dels productes i serveis locals.

La Fira Q Balaguer és una oportunitat única per als residents i visitants de conèixer i valorar els productes de qualitat de la regió, així com per gaudir d’una jornada d’oci i entreteniment en un ambient festiu i acollidor. A més, contribueix al desenvolupament econòmic i la promoció dels productes locals, reforçant la identitat i el sentiment de pertinença a la comunitat.

Consulta aquí la web oficial de Fira Q, a Balaguer.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Q Balaguer 2 (1) Fira Q Balaguer (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De La Qualitat (1) Fira De La Qualitat 2 (1)



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.