
El Fòrum Gastronòmic de Girona és una de les grans cites culinàries del país, un espai de trobada on professionals i aficionats descobreixen tendències, productes i idees que marquen el rumb de la gastronomia. Arrelat a la ciutat i totalment consolidat, el certamen ofereix un ampli aparador d’empreses vinculades a l’alimentació, la distribució, les begudes, l’equipament professional i el foodservice, convertint-se en un punt clau per a la innovació i el negoci.
La fira combina l’activitat professional amb un programa obert al públic, que inclou ponències, demostracions, degustacions, tallers i concursos. En diferents espais del centre de Girona, el Fòrum pren vida amb una proposta que acosta la gastronomia a tothom i que fomenta la connexió entre productors, xefs, emprenedors i visitants.
El Palau de Fires és el gran centre neuràlgic del certamen, amb una fira d’expositors que reuneix empreses locals, estatals i també internacionals, afavorint l’intercanvi comercial i la descoberta de nous productes i solucions per al sector. El Fòrum manté una clara vocació de ser espai de debat, aprofundint en els reptes actuals de la restauració i treballant conjuntament amb col·lectius professionals per impulsar estratègies comunes.
Amb una imatge moderna i un format dinàmic, el Fòrum Gastronòmic Girona vol projectar la ciutat com un territori de referència gastronòmica i com un punt de trobada permanent entre innovació, talent i cultura culinària.


