Fira Arrels del Vi a Sant Martí d’Empúries

L'Escala / Alt Empordà / Costa Brava

10/07/2021 > 11/07/2021

Parc Creuet (Sant Martí d'Empúries)

Arrels del Vi és la fira professional de vins de la DO Empordà de gamma alta, dirigida al consumidor final i als professionals dels sectors vitivinícola i gastronòmic. És una oportunitat única per tastar els millors vins de l’Empordà i comprar a peu de celler veritables joies vinícoles.

El nom de la fira està relacionat amb la història de Sant Martí d’Empúries. Les excavacions fetes en aquest nucli escalenc, on es van assentar els primers grecs que provenien de Focea i que des de llavors no ha deixar mai d’estar habitat, certifiquen que la vinicultura va ser introduïda a la península Ibèrica a través d’aquest punt privilegiat de la Mediterrània. D’aquí que la tradició vitivinícola en aquesta zona tingui unes arrels de més de vint-i-sis segles d’història.

Dates de la Fira Arrels del Vi 2021: 10 i 11 juliol

Lloc: Parc Creuet (Sant Martí d’Empúries)

L’horari d’aquesta edició 2021 serà d’11.30 a 15.30 i de 17.30 a 21.30

Preu x sessió*: 22 euros
Inclou:
. Degustació oberta dels millors vins de la DO Empordà
. 1 val de 5 euros per gastar en vins de la fira
. 1 copa Riedel valorada en 12 euros
. 1 tapa d’Anxoves de l’Escala M. Sureda
. Venda directa de vins a preu de celler
. Visita guiada a les Ruïnes d’Empúries i tast de “Mulsum” (vi romà), a les 16.30h des de la Porta Marina (dissabte i diumenge, aforament limitat).
. Entrada 2×1 per visitar les Ruïnes d’Empúries, el 10 i 11 de juliol

* Cal portar mascareta i guardar distància de seguretat.
Gaudeix del vi amb moderació


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...