Fira Arrels del Vi a Sant Martí d’Empúries
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Costa Brava
Comarca
Alt Empordà
Municipi
L'Escala
Espai
Parc Creuet (Sant Martí d'Empúries)
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Arrels del Vi a Sant Martí d’Empúries

   L'Escala / Alt Empordà / Costa Brava

      Parc Creuet (Sant Martí d'Empúries)

  04/06/2022 a 05/06/2022  


Arrels del Vi és la fira professional de vins de la DO Empordà de gamma alta, dirigida al consumidor final i als professionals dels sectors vitivinícola i gastronòmic. És una oportunitat única per tastar els millors vins de l’Empordà i comprar a peu de celler veritables joies vinícoles.

El nom de la fira està relacionat amb la història de Sant Martí d’Empúries. Les excavacions fetes en aquest nucli escalenc, on es van assentar els primers grecs que provenien de Focea i que des de llavors no ha deixar mai d’estar habitat, certifiquen que la vinicultura va ser introduïda a la península Ibèrica a través d’aquest punt privilegiat de la Mediterrània. D’aquí que la tradició vitivinícola en aquesta zona tingui unes arrels de més de vint-i-sis segles d’història.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.