Arts Libris
Data inici
09/06/2023
Data final
11/06/2023
Període
Estiu
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
El Born Centre de Cultura i Memòria
Recinte Firal
Centre Arts Santa Mònica
Com arribar-hi   

Arts Libris

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       El Born Centre de Cultura i Memòria

 09/06/2023 - 11/06/2023 


ArtsLibris, Fira Internacional del Llibre d’Artista i Edició Contemporània, és un espai de trobada d’editors i fòrum centrat en publicacions d’art, fotografia, disseny i l’heterogeni ventall de printed matter creat per artistes dels segles XX i XXI.

El seu objectiu és oferir als artistes i editors un entorn on donar a conèixer les seves edicions i posar-les en contacte amb els col·leccionistes i el públic en general, per tal d’obrir espais de reflexió sobre la cultura contemporània, vetllar per la presència de les publicacions dels editors i artistes en el circuit internacional, ampliar el mercat de l’edició i, en definitiva, reconnectar les arts i l’edició amb la societat.

La vocació de gradual internacionalització de la fira es reafirma gràcies a l’increment de la presència d’expositors internacionals i al coneixement i experiència d’un qualificat equip de comissaris i professionals format per Glòria Picazo, crítica d’art i comissària independent, especialista en llibres d’artista i Pedro Torres, comissari i gestor cultural; i un comitè assessor internacional format per professionals involucrats en passades edicions de la fira.

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.