B-Travel a Barcelona
Període
Primavera
Temàtica
Viatges i oci
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Montjuïc
Recinte Firal
Fira de Barcelona

B-Travel a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Recinte Montjuïc

  01/04/2022 a 03/04/2022  


Descobreix viatges d’una manera nova a B-Travel, el Saló del Turisme. 5.947 m2 de zona expositiva dividits en set àrees que engloben totes les alternatives a l’abast dels viatgers.

B-Travel posa especial èmfasis en les empreses, destins i institucions d’àmbit: local, regional i nacional amb tot el potencial del turisme interior, rural, cultural, eno-gastronòmic, industrial, actiu i sostenible però amb la il·lusió de reactivar destins internacionals, agències de viatges i companyies de transport, que segueixin apostant pel major mercat de viatgers del Sud d’Europa.

(Font:BTravel)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.