B-Travel a Barcelona
Data inici
15/03/2024
Data final
17/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Viatges, excursions i oci
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Montjuïc
Codi Postal
08908
Recinte Firal
Fira de Barcelona

B-Travel a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Recinte Montjuïc

 15/03/2024 - 17/03/2024 


BTravel Barcelona és una fira turística que té lloc a Barcelona, on els visitants poden descobrir una àmplia gamma d’ofertes de viatges i destinacions.

Aquest esdeveniment ofereix l’oportunitat de conèixer noves destinacions turístiques, paquets d’allotjament, activitats d’oci i propostes de viatges temàtics. Els assistents poden interactuar amb expositors de diverses regions i països, obtenir informació sobre els seus viatges desitjats i fins i tot reservar activitats i experiències directament al lloc. BTravel Barcelona és una plataforma ideal per a tots els amants del viatge que desitgen inspiració i informació per a les seves properes aventures.

BTravel Barcelona també ofereix una àmplia gamma d’activitats i esdeveniments paral·lels, com conferències i xerrades sobre temes relacionats amb el turisme, presentacions de destinacions, demostracions culinàries de plats típics de diferents regions, i activitats d’entreteniment relacionades amb la cultura i les tradicions dels diversos llocs.

A més, els visitants poden gaudir de descomptes especials, promocions i concursos que ofereixen els expositors, així com també tenen l’oportunitat de participar en activitats interactives i experiències virtuals relacionades amb els viatges i el turisme.

En resum, BTravel Barcelona és una oportunitat única per a tots els entusiastes del viatge per descobrir noves destinacions, planificar les seves vacances i connectar amb professionals del sector turístic.

Consulta aquí la web oficial de B-Travel a Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

L 174704 Btravel5 (1) Btravel4 (1) Btravel (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cartel B Travel 2022 B TravelInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.