Festival Internacional de Patchwork a Sitges
Període
Primavera
Temàtica
Patchwork
Territori
Barcelona
Comarca
Garraf
Municipi
Sitges
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festival Internacional de Patchwork a Sitges

   Sitges / Garraf / Barcelona

  12/03/2020 a 15/03/2020  


FIRA AJORNADA. L’Associació Espanyola de Patchwork, encarregada de l’organització del Festival de Patchwork, conjuntament amb l’Ajuntament de Sitges, ha decidit ajornar la celebració de l’esdeveniment fins a nova data.

Durant aquests dies el públic podrà gaudir de diverses exposicions internacionals, l’exposició de l’AEP amb obres presentades a concursos pels associats amb el tema d’enguany del Festival Internacional de Patchwork.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.