Fira de les 40 hores a Ripoll
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial

Fira de les 40 hores a Ripoll

Ripoll / Ripollès / Girona

27/03/2020 > 29/03/2020

FIRA AJORNADA. La Fira de les 40 Hores de Ripoll ha quedat suspesa a causa de les mesures preses per contenir el coronavirus. Així ho ha comunicat l’ajuntament de la vila, explicant que «la decisió s’ha pres després que la Generalitat hagi obligat a ajornar o suspendre tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones en espais oberts o tancats».

El nom de 40 hores respon a què, antigament, els dos últims dies de quaresma i el diumenge de Passió, el Santíssim romania exposat durant quaranta hores al monestir. Avui la fira serveix com a aparador dels productes que s’elaboren i es negocien a la comarca i comprèn des dels estands comercials fins a les típiques parades. Per donar-hi un caràcter més festiu també es porten a terme actes lúdics.

(Font: Ripoll.cat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...