Born Street Food a Barcelona
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Born Street Food a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  14/06/2019 a 16/06/2019  


Novament els xefs, restauradors i comerciants de l’associació Barcelona Born Gourmet surten al carrer per compartir amb el públic la gastronomia més selecta del famós barri de Barcelona.

La plaça Pla de Palau es convertirà en el lloc de reunió per a tots aquells amants del bon producte i de la bona cuina. Allà, l’oferta es concentrarà en showcookings, música ambiental i, sobretot, en menjar, molt menjar per a gaudir-la de manera informal.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.