Cau de bruixes i mercat màgic a Centelles
Data inici
27/01/2024
Data final
28/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Esotèrica
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Centelles
Codi Postal
08540
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Centelles

Cau de bruixes i mercat màgic a Centelles

   Centelles / Osona / Barcelona

 27/01/2024 - 28/01/2024 


El Cau de Bruixes de Centelles és una celebració que va sorgir l’any 1998, inspirada en la popular dita local: “De Centelles, bruixes totes elles.”

Aquesta festa està destinada a tots els públics i gira entorn a la tradició de les bruixes sàvies, l’esoterisme i la màgia, oferint un programa lúdic i cultural variat.

L’esdeveniment inclou espectacles al carrer, un mercat màgic amb productes esotèrics i naturals, conferències, carrers temàtics, música, tallers i altres activitats relacionades amb aquest ambient màgic i misteriós.

El Cau de bruixes i mercat màgic a Centelles és una oportunitat única per immergir-se en la cultura popular i la tradició de les bruixes.

A la nit, es realitza la proclamació de la Bruixa de l’Any, un reconeixement especial atorgat a una dona del poble per la seva contribució destacada en àmbits culturals, socials o associatius, reconeixent la seva dedicació i impacte en la comunitat.

El Cau de Bruixes se celebra quinze dies abans del Carnaval oficial o una setmana abans del Carnaval de Centelles, oferint una experiència única per a aquells interessats en la cultura, la tradició i la màgia d’aquesta festivitat especial.

Consulta aquí la web oficial de Cau de bruixes i mercat màgic a Centelles.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3.7]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Img 5792 Cau De Bruixes A CentellesInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.