Cau de bruixes i mercat màgic a Centelles
Període
Hivern
Temàtica
Esotèrica
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Centelles
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Cau de bruixes i mercat màgic a Centelles

   Centelles / Osona / Barcelona

  04/02/2023 a 05/02/2023  


El Cau de Bruixes de Centelles va néixer l’any 1998 a partir de la dita popular: “De Centelles, bruixes totes elles.

És una festa per a tots els públics entorn a la tradició de les bruixes sàvies, l’esoterisme, la màgia i inclou un programa lúdico-cultural amb espectacles al carrer, un mercat màgic (fira de productes esotèrics i naturals), conferències, carrers temàtics, música, tallers, etc. I al vespre es fa la proclamació de la Bruixa de l’any, honor que es dóna a una dona de la població per la seva tasca cultural, social o associativa envers el poble.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.