Clickània a Montblanc
Data inici
08/10/2022
Data final
16/10/2022
Període
Tardor
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Conca de Barberà
Municipi
Montblanc
Codi Postal
43400
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Clickània a Montblanc

   Montblanc / Conca de Barberà / Camp de Tarragona

 08/10/2022 - 16/10/2022 


Catorzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, que se celebrarà els dies 8, 9, 15 i 16 d’octubre, ja disposa del cartell i del programa que, com cada any, permeten fer difusió del festival durant els mesos previs.

Per tal de poder agilitzar la compra de les entrades des d’aquest dilluns 22 d’agost ja es troben a la venda a través del web del festival www.clickania.cat.

Festival dedicat al Click de Playmobil. Una combinació d’exposicions, punts de venda especialitzats, activitats paral·leles i molt variades, i la participació directa del públic amb concursos i tallers en un ampli espai del recinte històric de Montblanc tot plegat perquè els visitants passeguin per carrers i places i gaudeixin d’una de les viles medievals més ben conservades de Catalunya
Una combinació d’exposicions, punts de venda especialitzats, activitats paral·leles i molt variades, i la participació directa del públic amb concursos i tallers en un ampli espai del recinte històric de Montblanc tot plegat perquè els visitants passegin per carrers i places i gaudeixin d’una de les viles medievals més ben conservades de Catalunya

Per respondre millor a les necessitats dels visitants i especialment, garantir-ne la seva comoditat, el festival se celebra dos caps de setmana i està adreçat als aficionats i col·leccionistes de Clicks de Playmobil, però també a curiosos. Està pensat per a aquells qui volen gaudir d’una exposició original i curiosa i aquells qui desitgen adquirir peces singulars.

Consulta aquí la web oficial de Clickània a Montblanc.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.