De Flor en Flor al Poble Espanyol
Data inici
19/04/2019
Data final
22/04/2019
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

De Flor en Flor al Poble Espanyol

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

 19/04/2019 - 22/04/2019 


Arriba al Poble Espanyol la 4a edició del De Flor en Flor, Festival de Flors i Jardins de Barcelona , i ho fa carregada d’activitats!

Del 19 al 22 d’abril podreu gaudir de decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, un mostra de bonsais que aportaran l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, un decoració floral de roses i una mostra de diferents exemplars de roses gentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, 1 taller de plantes greixos i cactus de la mà dels Amics dels Cactus i Altres Suculentes i, a més, Flower impartirà un taller per a famílies on us podreu iniciar enl’art de conrear un hort urbà !

La programació es completarà amb música en directe i un munt d’activitats pensades per a que gaudiu de les plantes i descobriu les seves curiositats. Alguns dels protagonistes dels tallers seran les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais, els bulbs i les kokedamas. Tots els assistents podreu introduir-vos també en l’art floral. A més, hi trobareu una mostra de decoracions de materials reciclats , repartides en diversos racons del recinte.

Font: https://www.poble-espanyol.com/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.