e-Fira a Esplugues de Llobregat
Període
Tardor
Temàtica
Comerç local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Esplugues de Llobregat
Espai
firesvirtuals.cat/espluguesfira
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

e-Fira a Esplugues de Llobregat

   Esplugues de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

      firesvirtuals.cat/espluguesfira

  09/11/2022 a 13/11/2022  


e-Fira, Fira del comerç digital a Esplugues de Llobregat: del 9 al 13 de Novembre de 2022 en format digital i el 12 de Novembre en format presencial.

El comerç d’Esplugues es reinventa cada dia i avança en termes d’innovació i competitivitat. En aquest sentit, compta amb el suport de l’Ajuntament per a la seva digitalització –en l’actualitat, més de 110 establiments en reben assessorament i acompanyament especialitzat de manera gratuïta–, perquè tothom pugui trobar el que ofereix el comerç local al seu mòbil, tauleta o ordinador.

En un pas més d’aquest acompanyament, l’Ajuntament ha programat diversos esdeveniments durant el mes de novembre per fomentar el consum de proximitat:

– Es farà una fira de comerç local, amb un doble vessant. D’una banda, amb un apartat virtual a www.firesvirtuals.cat/espluguesfira del 9 al 13 de novembre.

I, d’altra banda, una mostra presencial, el dissabte 12 de novembre, a la plaça Catalunya, en què participaran 45 comerços. Serà una jornada plena de sorpreses, que es retransmetrà a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

– Tapes de Tardor, els dies 11, 12 i 13 de novembre, per promocionar els establiments de restauració d’Esplugues. Aquests podran participar també en la fira virtual, on es podrà consultar l’itinerari.

També està previst portar a terme el lliurament de bosses reciclades reutilitzables als comerços i fomentar així hàbits sostenibles en la recollida de residus.

Aquestes campanyes formen part del projecte Esplugues Comerç 4.0, que va aconseguir finançament dels fons europeus Next Generation. L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha dit que aquest projecte “inclou diferents accions per modernitzar el nostre comerç, aprofitar les oportunitats que ens ofereixen les eines digitals i, en definitiva, fer un salt de nivell perquè Esplugues sigui considerat un destí molt atractiu per a les compres”.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.