EcoFira del Camp de Tarragona a Valls
Data inici
27/04/2024
Data final
27/04/2024
Període
Tardor
Temàtica
Ecològica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Espai
centre històric
Codi Postal
43800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Consum La Bajoca

EcoFira del Camp de Tarragona a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

       centre històric

 27/04/2024 - 27/04/2024 


La EcoFira del Camp de Tarragona és un esdeveniment destacat que se celebra a Valls, una ciutat situada a la comarca de l’Alt Camp.

Aquesta fira té com a objectiu promoure la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient i la vida saludable. Durant la EcoFira, es poden trobar diverses activitats relacionades amb l’ecologia, com ara tallers sobre reciclatge, xerrades sobre agricultura ecològica, exposicions de productes sostenibles, entre altres.

La fira és complementa amb una  nova edició de la Fira de la Roba sostenible.

És una oportunitat per als visitants de conèixer iniciatives locals que promouen el respecte pel medi ambient i de descobrir alternatives sostenibles per al seu dia a dia. La EcoFira del Camp de Tarragona a Valls ofereix una experiència educativa i enriquidora per a tots els interessats en la sostenibilitat i el respecte pel planeta.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Ecofira Valls 3 Ecofira Valls 2 Ecofira Valls Ecofira Del Camp De Tarragona A Valls Foto 2 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Ecofira Valls Poster Ecofira Valls 2024 Ecofira Del Camp De Tarragona A Valls Cartell 2023 (1) Ecofira Del Camp De Tarragona A Valls Cartell 2022 (1) Ecofira Del Camp De Tarragona A Valls Cartell 2021 (1) Ecofira Del Camp De Tarragona A Valls Cartell 2020 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.