EcoGra – Fira de l’artesania teràpies alternarives a Granollers
Període
Estiu
Temàtica
ecològica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Granollers
Espai
Plaça Perpinyà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

EcoGra – Fira de l’artesania teràpies alternarives a Granollers

   Granollers / Vallès Occidental / Barcelona

      Plaça Perpinyà

  22/10/2022 a 22/10/2022  


De 9:30 a 20h. Els professionals de les teràpies alternatives i empreses relacionades amb la salut des del punt de vista de l’ecologia estaran presents a la fira. Tota mena d’aliment (pa, embotit, formatge, verdura, etc.) que siguin d’origen ecològic i local amb certificat. Productes per a l’ús personal (cosmètica, bijuteria, roba, calçat, etc.) de caràcter ecològic, biològic i/o reciclat. Per a tota mena d’artesania no alimentària, sempre que tingui a veure amb l’ecologia, reciclatge i/o el material alternatiu. Es permeten tallers de realització i venda. Hi tenen cabuda tota mena d’activitats enfocades per als nens. Sempre s’ha de tenir en compte que el tipus de material ha de ser ecològic i/o alternatiu, a la vegada que també ho pot ser el mètode d’ensenyament.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.