Ecoterçol
Període
Primavera
Temàtica
Professional
Territori
Catalunya Central
Comarca
Moianès
Municipi
Castellterçol
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Ecoterçol

   Castellterçol / Moianès / Catalunya Central

  13/05/2018 a 13/05/2018  


Reuneix les empreses del poble i de l’entorn que es dediquen a treballar en el sector de la biomassa, l’habitatge sostenible, la mobilitat, el reciclatge i les energies renovables. L’objectiu és explicar de quina manera podem crear un entorn més ecològic i sostenible. Amb idees sobre vehicles elèctrics, sistemes eficaços i pràctics de reciclatge, calderes que funcionen amb derivats de la fusta, sistemes de plaques solars, aïllament per a cases, etc… (Font:AjCastellterçol)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.