L’Embutada- Festa del Vi Novell
Data inici
04/11/2023
Data final
05/11/2023
PerĂ­ode
Tardor
TemĂ tica
Vins i Caves
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Tarragonès
Municipi
Tarragona
Espai
Plaça del Rei
Codi Postal
43003
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
AssociaciĂł Santa Teca

L’Embutada- Festa del Vi Novell

   Tarragona / Tarragonès / Camp de Tarragona

       Plaça del Rei

 04/11/2023 - 05/11/2023 


Gaudireu de una zona de tastos amb amb els establiments El Cortijo, La Clotxa, El Cup Vell, Lola Bistro, Restaurant Cúmul i Forn Pastisseria Jordi Andreu. Oferiran productes gastronòmics del territori. També els cellers presentaran el primer vi de l’any i el serviran directament de la bota, la damajoana o l’ampolla.

Què Ă©s L’Embutada, la Festa del Vi Novell de Tarragona? Tarragona ha estat lligada al vi, i la verema ha generat festes al llarg dels segles. A la ciutat, quan el vi estava fermentat, la gent s’afanyava per anar als cellers a tastar el vi i celebrar la vida. Asseguts en bancs de fusta, les colles d’amics, de pescadors, de castellers i de jornalers demanaven un embut, habitualment ple de vi. Aquest embut, a diferència dels embuts que ara tenim a casa, tenia forma d’angle. L’embut passava de client a client, d’amic a amic, mentre es tapava l’extrem inferior del tub amb el dit. Es tracta de no ser el darrer a acabar, perquè qui es quedava sense vi pagava la ronda.

L’Embutada té com a epicentre la plaça del Rei de Tarragona, a la Part Alta (centre històric), on pescadors i castellers celebraven l’arribada de la collita.

Consulta aquĂ­ la web oficial de L’Embutada- Festa del Vi Novell.

  OpiniĂł dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Foto 1 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Foto 2 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Foto 3 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Foto 4 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Foto 5 Min

Info comercialitzaciĂł i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Cartell 2023 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Cartell 2022 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Cartell 2016 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Cartell 2018 Min L'embutada Festa Del Vi Novell A Tarragona Cartell 2017InformaciĂł per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIĂ“ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.