ExpoJove a Girona
Data inici
20/03/2024
Data final
22/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Educació, Formació i Ocupació
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Girona
Codi Postal
17001
Recinte Firal
Fira de Girona
Organitzador
Fira de Girona

ExpoJove a Girona

   Girona / Gironès / Girona

 20/03/2024 - 22/03/2024 


El saló de Formació, Orientació i Emprenedoria de les comarques gironines.

L’ExpoJove és l’escenari per excel·lència de la formació i l’orientació juvenil de Girona i persegueix un objectiu únic i fonamental: orientar als joves en la presa de decisions de cara a la seva formació i al seu futur laboral. Això no treu que el saló també estigui enfocat a pares i professionals de l’educació que vulguin venir a actualitzar-se en temes d’ensenyament, sortides professionals i xarxes socials.

Punt de referència per a la formació posterior als 16 anys amb expositors que ofereixen als visitants les propostes d’estudis de batxillerat, cicles de formació professional, cicles d’arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, programes de formació i inserció i formació de persones adultes. També presentarà múltiples opcions existents a la formació i ocupació posterior a l’etapa d’ensenyament obligatori.

 

Consulta aquí la web oficial de ExpoJove a Girona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Expojove Girona 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.