ExpoTren, Saló del Lleure Ferroviari a Lleida
Data inici
16/03/2024
Data final
17/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Motor
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Espai
Avinguda President Josep Tarradellas, s/n
Codi Postal
25001
Recinte Firal
Fira de Lleida
Organitzador
Fira Lleida

ExpoTren, Saló del Lleure Ferroviari a Lleida

   Lleida / Segrià / Lleida

       Avinguda President Josep Tarradellas, s/n

 16/03/2024 - 17/03/2024 


El Saló LLEIDA EXPO TREN és un esdeveniment únic a Espanya, que s’ha convertit en un referent català i estatal. Aquesta fira engloba els aspectes cultural, lúdic i comercial del món del ferrocarril, dirigint-se a persones amb experiència i al públic en general, incloent els més joves.

Amb el suport de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril i el Club N de España, aquest esdeveniment exhibeix maquetes i reuneix tant professionals com aficionats del ferrocarril. A nivell comercial, les principals marques de modelisme ferroviari presenten els seus productes i materials per a la construcció de maquetes. També es promociona el turisme ferroviari amb la participació d’empreses del sector.

En resum, LLEIDA EXPO TREN és una oportunitat única per experimentar el món del ferrocarril en totes les seves dimensions. Aquest saló s’ha convertit en un referent en el món del ferrocarril i ofereix una experiència enriquidora per a tots els amants d’aquesta passió.

Consulta aquí la web oficial de ExpoTren, Saló del Lleure Ferroviari a Lleida.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges

Dsc 0080 Img 20170311 165509 Thumbnail

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Trenolot 20200309 1Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.