FECS-Fira de l’energia i la construcció sostenible
Data inici
15/02/2024
Data final
17/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Professional
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Espai
Recinte firal El Sucre
Codi Postal
08500
Recinte Firal
Vic Fires
Organitzador
Ajuntament de Vic

FECS-Fira de l’energia i la construcció sostenible

   Vic / Osona / Barcelona

       Recinte firal El Sucre

 15/02/2024 - 17/02/2024 


De 10 a 19h. Adreçada a empreses i a la ciutadania, la fira promou la utilització d’energies renovables i bioconstrucció.

Aquest febrer, la fira FECS arribarà a la seva tercera edició, consolidant-se com el punt de referència per conèixer les darreres novetats de les empreses i els projectes en el sector de la bioconstrucció i les energies renovables.

L’objectiu principal de la fira és promocionar l’ús d’energies renovables i tècniques de construcció sostenibles. En aquesta edició, es destaca les comunitats energètiques i la rehabilitació sostenible.

La creixent inquietud i interès per promoure l’aprofitament d’energies renovables ha impulsat aquesta fira, que reuneix participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

Dins de la fira es podran trobar dos espais sectoritzats:

  • Fabricants, instal·ladors, distribuïdors, etc., relacionats amb l’autoconsum elèctric i altres energies renovables.
  • Professionals del sector de la bioconstrucció: cases passives, fusta constructiva, assessoraments tècnics, nous materials de bioconstrucció, etc.

Aquesta edició presenta un petit punt d’inflexió amb les empreses de bioenergia, anticipant una nova fira el febrer del 2025 centrada en el sector forestal.

En quant a la Fira, a banda de l’espai expositiu, oferirà activitats paral·leles com trobades professionals, conferències, projeccions audiovisuals i una trobada d’artesans de la construcció amb tècniques de baix impacte energètic.

Aquesta fira s’adreça a totes les persones interessades en les energies renovables i la bioconstrucció, així com als professionals del sector.

La fira FECS, l’organitza l’Ajuntament de Vic i compta amb el suport de diverses entitats i associacions dels sectors relacionats. Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, ICAEN, Agència de l’Energia d’Osona, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Clúster de la bioenergia de Catalunya, Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, Solartys, AICO, FEGICAT, UNEFCAT, Col·legi d’Arquitectes de Barcelona, Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, Gremi de Fusta i moble de Catalunya i Incafust.

Consulta aquí la web oficial de FECS-Fira de l’energia i la construcció sostenible.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3]

  Galeria d'imatges

Fecs Fira De L'energia I La Construcció Sostenible A Vic Foto 2 Fecs Fira De L'energia I La Construcció Sostenible A Vic Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fecs Fira De L'energia I La Construcció Sostenible A Vic Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.