Festa Arrels a Barcelona
Data inici
19/11/2022
Data final
19/11/2022
Període
Tardor
Temàtica
Alimentació
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Drassanes Reials de Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Arrels

Festa Arrels a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Drassanes Reials de Barcelona

 19/11/2022 - 19/11/2022 


D’11 a 20 hores les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim, acolliran la Festa Arrels, la gran trobada del món rural que pretén acostar la realitat pagesa a la ciutat.

Serà una gran mostra del rural català actual, “el món que torna”. On les persones visitants podran gaudir de gastronomia, cultura i saviesa rural de la mà de professionals del sector.

Al llarg del dia els assistents podràn gaudir d’un mercat de pagès. Amb més de 40 artesans alimentaris que vendran el seu producte.

Paral·lelament s’estaran duent a terme xerrades i oferiran degustacions. Molts d’ells els socis i les sòcies del Mercat Arrels. Una ocasió per que tots els lectors de la revista puguin trobar-se amb els pagesos i els productors del mercat, en una jornada plena d’activitats.

L’esdeveniment comptarà amb un mercat de pagès amb més de 40 artesans, tastos de vins, olis, formatges o cerveses artesanes, actuacions culturals com la de Mazoni, xerrades i un espai infantil.

Arrels és la plataforma de divulgació d’informació i coneixements d’un estil de vida basat en els valors de la natura i el món rural. Per a totes les persones que el senten com a propi. També un espai que posa en contacte directe els consumidors amb els pagesos productors d’aliments de proximitat del nostre país. Una iniciativa de la Cooperativa Abacus.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.