Festa De Les Bruixes a Cabrera de Mar
Data inici
04/05/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Cabrera de Mar
Codi Postal
08340
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Gaudeix Cabrera de Mar

Festa De Les Bruixes a Cabrera de Mar

   Cabrera de Mar / Maresme / Barcelona

 04/05/2024 - 05/05/2024 


La Festa de les Bruixes de Cabrera de Mar és una celebració popular que té lloc en aquest municipi de la comarca del Maresme. Aquesta festa, que se celebra normalment durant  té com a temàtica central la màgia i el misteri, i gira al voltant de la figura de les bruixes.

Durant la Festa de les Bruixes, el municipi es transforma en un escenari misteriós i encantat, decorat amb elements al·lusius a la màgia i la bruixeria. Hi ha diverses activitats programades, com ara representacions teatrals, espectacles de carrer, tallers de bruixeria, exposicions temàtiques i altres activitats lúdiques i culturals per a tots els públics.

Els visitants poden gaudir de visites guiades a llocs emblemàtics relacionats amb la llegenda de les bruixes, com ara boscos encantats, coves misterioses i altres indrets que desperten la imaginació i el misteri. També hi ha mercats medievals i parades amb productes artesanals i gastronòmics relacionats amb la temàtica de la festa.

La Festa de les Bruixes de Cabrera de Mar és una ocasió perfecta per a tota la família per endinsar-se en el món de la màgia i la fantasia, i gaudir d’una experiència única en un ambient festiu i encantat.

   Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Festa Bruixes Cabrera De Mar 2 (1) Festa Bruixes Cabrera Mar 3 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa Bruixes Cabrera Mar (1) Festa De Les Bruixes 2021 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.