Festa de l’Oli a La Fatarella
Data inici
08/12/2023
Data final
10/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Oli
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Terra Alta
Municipi
La Fatarella
Codi Postal
43781
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de la Fatarella

Festa de l’Oli a La Fatarella

   La Fatarella / Terra Alta / Terres del'Ebre

 08/12/2023 - 10/12/2023 


La Festa de l’Oli va néixer l’any 1999. Va ser una primera edició d’àmbit local, però que va posar la primera pedra en la promoció agrícola i turística de la Fatarella. Poc a poc, any rere any, la Festa ha anat creixent fins a convertir-se en l’esdeveniment que ara tenim: una fira que s’ha posicionat com l’aparador i el punt de trobada a la Terra Alta de l’oli d’oliva verge extra, i en especial, de la varietat empeltre, característica de la nostra comarca i inclòs en la Denomiació d’Origen Protegida Terra Alta

La Festa de l’Oli, alhora, també promociona el turisme, la gastronomia, la gent, la pagesia, la cultura i la història del Poble de la Fatarella. Al voltant del producte estrella que és l’oli d’oliva verge extra, es promociona el poble, l’entorn i altres productes locals. Però, el gran atractiu de la Festa de l’Oli és la participació de les entitats locals, les empreses expositores i també persones a títol individual que aquell dia, desinteressadament, col·laboren en l’organització dels actes. Són moltes les entitats i les empreses que posen el seu granet d’arena.

Consulta aquí la web oficial de Festa de l’Oli a La Fatarella.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa De L'oli A La Fatarella Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.