Festa del Renaixement a Tortosa
Data inici
20/07/2023
Data final
23/07/2023
Període
Estiu
Temàtica
Històrica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Tortosa
Codi Postal
43500
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa del Renaixement a Tortosa

   Tortosa / Baix Ebre / Camp de Tarragona

 20/07/2023 - 23/07/2023 


La segona quinzena de juliol Tortosa celebra la Festa del Renaixement. Amb el subtítol l’esplendor d’una ciutat al segle XVI, la Festa rememora, a través d’una àmplia oferta d’activitats de caire lúdic i cultural, el període històric del segle XVI, un dels moments més interessants en l’existència de la nostra ciutat.

Artistes, músics i rodamóns vinguts d’arreu donen vida als carrers i animen els palaus i els edificis nobles de la ciutat amb espectacles i actuacions. Arriben grups itinerants i d’altres que recreen la vida quotidiana a l’Edat Moderna, en els seus campaments o tallers, on conviuen durant la Festa. Durant tot el dia es van succeint actuacions constantment, qualsevol carrer, plaça o racó és un escenari propici on us podeu trobar les més variades representacions.

Consulta aquí la web oficial de Festa del Renaixement a Tortosa.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.