Festival de Tendències Gastronòmiques VadeFoodies
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festival de Tendències Gastronòmiques VadeFoodies

   Igualada / Anoia / Barcelona

  14/06/2019 a 15/06/2019  


El Festival de Tendències Gastronòmiques és un esdeveniment on s’intenta portar les últimes tendències gastronòmiques a Igualada. Oferirà unes xerrades divulgatives dels diferents corrents i paral·lelament unes parades de menjar relacionades amb cada un dels moviments. Es un festival gastronòmic que pretén apropar les tendències dins del món culinari a totes aquelles persones interessades en la gastronomia, siguin professionals o amateurs.

Enguany se celebrarà la cinquena edició d’aquest Festival, el divendres 14 de juny de 2019
a partir de les 19h i el dissabte 15 de juny de 2019.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.