Fira Advanced Factories a Barcelona
Data inici
08/04/2025
Data final
10/04/2025
Període
Primavera
Temàtica
Tecnologies
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)
Codi Postal
08019
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Advanced Factories a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)

 08/04/2025 - 10/04/2025 


La fira sobre indústria 4.0 arriba de nou a Barcelona, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). En el marc de l’Advanced Factories se celebrarà l’Industry 4.0 Congress, enguany enfocat a la Intel·ligència Artificial.

 

Advanced Factories 2024: La Revolució de la Indústria 4.0 a Barcelona

Cada any, Barcelona acull un dels esdeveniments més importants en el sector de la tecnologia industrial: Advanced Factories. Aquest esdeveniment reuneix les últimes innovacions en automatització industrial, robòtica i digitalització de processos, i s’ha convertit en una cita ineludible per als professionals del sector.

Innovació Tecnològica a l’Avantguarda

Advanced Factories és el lloc ideal per conèixer les darreres tendències en tecnologia industrial. Els assistents poden explorar una àmplia gamma de solucions innovadores, des de robots col·laboratius fins a sistemes d’intel·ligència artificial aplicats a la producció. La fira ofereix una plataforma única per a la presentació de novetats que prometen transformar la manera en què es fabriquen els productes.

Ponències i Conferències de Primer Nivell

Una de les grans atraccions d’Advanced Factories és el seu complet programa de conferències i ponències. Experts de renom internacional comparteixen els seus coneixements i experiències en temes clau com la digitalització, la ciberseguretat industrial i la sostenibilitat. Aquestes sessions són una oportunitat única per aprendre dels líders del sector i descobrir les estratègies més efectives per implementar la Indústria 4.0.

Networking i Oportunitats de Negoci

Advanced Factories no és només una exposició de tecnologia; també és un punt de trobada per als professionals de la indústria. La fira facilita el networking i les relacions comercials amb la presència de més de 300 expositors i milers d’assistents de tot el món. Això crea un ambient ideal per establir contactes, descobrir nous socis comercials i identificar oportunitats de negoci.

Espais Temàtics i Zones d’Innovació

L’esdeveniment compta amb diverses zones temàtiques dedicades a aspectes específics de la tecnologia industrial. Aquests espais inclouen zones d’innovació on les startups poden presentar les seves propostes disruptives, així com àrees dedicades a la formació i l’educació en tecnologies emergents. Aquest enfocament permet als assistents aprofundir en els temes que més els interessen i obtenir una visió completa de l’estat de la indústria.

Solucions Sostenibles i Eficients

La sostenibilitat és un tema clau a Advanced Factories. Els expositors presenten solucions que no només milloren l’eficiència productiva, sinó que també redueixen l’impacte ambiental. Aquest compromís amb la sostenibilitat és crucial per a una indústria que busca ser més responsable i alineada amb els objectius globals de desenvolupament sostenible.

Barcelona: Un Escenari Ideal

Celebrada a Barcelona, capital de la comarca del Barcelonès, Advanced Factories aprofita l’atractiu d’una ciutat reconeguda per la seva innovació i dinamisme. Barcelona ofereix un entorn inspirador per a la fira, amb una infraestructura excel·lent i una rica oferta cultural i gastronòmica. Això fa que la visita a Advanced Factories sigui no només una experiència professional enriquidora, sinó també una oportunitat per gaudir de tot el que la ciutat té per oferir.

Conclusió: Un Esdeveniment Imperdible per a la Indústria

Advanced Factories és més que una simple fira; és una plataforma integral per a la innovació, l’aprenentatge i el networking en el sector de la tecnologia industrial. Amb la seva oferta de conferències de primer nivell, exposicions d’última generació i un entorn ideal per a les relacions comercials, aquest esdeveniment és una cita imprescindible per a qualsevol professional que vulgui estar a l’avantguarda de la Indústria 4.0. No et perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta revolució tecnològica a Barcelona.

Consulta aquí la web oficial de Fira Advanced Factories a Barcelona. Falten 264 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Advanced Factories A Barcelona 2 Fira Advanced Factories A Barcelona 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Advanced Factories A Barcelona Portada 25 Fira Advanced Factories A Barcelona Cartell 2024 Fira Advanced Factories A Barcelona Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.