Viart a Sant Llorenç d’Hortons
Data inici
27/04/2024
Data final
27/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Sant Llorenç d'Hortons
Codi Postal
08791
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament Sant Llorenç d´Hortons

Viart a Sant Llorenç d’Hortons

   Sant Llorenç d'Hortons / Alt Penedès / Barcelona

 27/04/2024 - 27/04/2024 


El ViArt és una fira de caràcter anual que va néixer a Sant Llorenç d’Hortons a la comarca de l´Alt Penedès, fa aproximadament 13 anys. El seu objectiu és fusionar els vins i caves ecològics, biodinàmics o naturals dels cellers de proximitat amb l’art i les seves diverses expressions: pintura, música, dansa, gastronomia, ceràmica, entre d’altres.

Aquest esdeveniment ofereix una plataforma única on els productors de vins i caves que utilitzen mètodes de cultiu sostenibles poden exhibir els seus productes al costat de diverses manifestacions artístiques. A més de degustar els vins i caves, els visitants tenen l’oportunitat d’immersir-se en un ambient cultural ric, que inclou exposicions d’art, actuacions musicals, tallers de ceràmica i altres activitats relacionades amb les arts.

El ViArt no només promou la cultura del vi i els mètodes de cultiu respectuosos amb el medi ambient, sinó que també enriqueix la comunitat amb experiències artístiques i culturals diverses. Aquest esdeveniment exemplifica la convergència entre la passió per la viticultura i l’art, creant un espai on la gastronomia, la creativitat i el coneixement es combinen de manera harmoniosa.

Tallers creatius per infants, sessió de tast dels vins i caves, sessió de maridatge amb gastronomia del municipi i els vins de la fira, un concurs de pintura ràpida, un espai d’intercanvi de plaques de cava, diferents sessions de teatre i espectacles com concerts, música al carrer o actuacions castelleres i de gegants.

Consulta aquí la web oficial de Viart a Sant Llorenç d’Hortons.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Img 20220409 192259 (1) Viart 2024 Imatge (1) viart 2024 Dsc9463 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Viart 2024 (1) Viart 2022 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.