Fires Alt Penedès

La Comarca de l’Alt Penedès ens brinda un ampli ventall de fires, mostres, mercats i jornades gastronòmiques repartides per tot el seu territori.

La Comarca de l’Alt Penedès

L’Anoia te més de 110 mil habitants i la seva capital és la ciutat de Vilafranca del Penedès. L’economia de l’Alt Penedès s’apoia en el seu inigualable paisatge i recursos naturals com la vinya o els bolets, i això es veu reflectit en les seves fires i mercats.

Alt Penedes Foto Min

Fires destacades de l’Alt Penedès

La comarca ofereix diferents fires interessants entre les que destaquem el Cavamarket a Sant Sadurní d’Anoia, el Mercat del Préssec d’Ordal o diferents mercats amb producte local de molta qualitat.

On és l’Alt Penedès?

Mapa Alt Penedes

Gastronomia de l’Alt Penedès

Descobreix les delícies culinàries de la comarca amb la seva especialitat en bolets. No et perdis la fira a Vilafranca, just abans de Nadal, on es destaca la recuperació del gall del Penedès, una raça autòctona.

A Pontons, gaudeix de plats exquisits amb abundància de caça i bolets. El préssec del Penedès gaudeix d’una gran reputació per la seva qualitat excepcional.

No oblidem destacar el prestigiós cava elaborat a Sant Sadurní d’Anoia, conegut arreu del món.

En quant als dolços, no deixis de provar el gelidenc, típic de Gelida, les coques de vent o bufades, i els taps de marc de cava, uns irresistibles bombons en forma de taps de cava. Delitosa experiència gastronòmica a la teva abast.
 

Properes Fires de l’Alt Penedès

17-03-24

Festa del Xató a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès
18-05-24 a 19-05-24

Fires de Maig a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès