Pessebre vivent de Les Gunyoles d’Avinyonet
Data inici
17/12/2023
Data final
14/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Avinyonet del Penedès
Codi Postal
08793
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Pessebre vivent de Les Gunyoles d’Avinyonet

   Avinyonet del Penedès / Alt Penedès / Barcelona

 17/12/2023 - 14/01/2024 


Pessebre vivent de Les  Gunyoles d’Avinyonet

Les Gunyoles d’Avinyonet, una localitat situada a la comarca del Penedès a Catalunya, és coneguda per la seva representació del Pessebre Vivent, una tradició popular que commemora el naixement de Jesús amb escenaris i personatges reals.

En aquest Pessebre Vivent, els habitants de Les Gunyoles d’Avinyonet es converteixen en actors per recrear escenes bíbliques en diferents racons del poble. Els carrers i els espais urbans es transformen en un escenari viu que transporta els espectadors a l’època del naixement de Jesús.

Aquesta celebració no només té un significat religiós, sinó que també serveix com a expressió de la cultura local i fomenta la participació comunitària, ja que molts habitants del poble s’uneixen per dur a terme aquest esdeveniment, creant una experiència autèntica i memorable per a residents i visitants.

Els participants, vestits amb vestuari d’època, representen personatges com ara Maria, Josep, els Reis Mags, els pastors i altres figures bíbliques, tot recreant amb detall i autenticitat els moments claus d’aquesta història religiosa.

Els visitants que van a aquest Pessebre Vivent poden passejar pels carrers del poble i observar com es desenvolupen les escenes, gaudint de la representació teatral parlada que reflecteix el naixement de Jesús, així com de l’ambient i la tradició nadalenca.

   Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Gunyoles D’avinyonet Gunyoles d’Avinyonet pessebre vivent Gunyoles d’Avinyonet pessebre vivent

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cartell Pessebre 2022 Les Gunyoles D’avinyonetInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.