CAMPI QUI JUGUI, a Manresa
Recinte Firal
Fira de Manresa
Període
Hivern
Temàtica
Infantil

CAMPI QUI JUGUI, a Manresa

Manresa / Bages / Catalunya Central

26/12/2019 > 03/01/2020

És el Saló de la Infància i la Juventut per excel·lència del Bages. Va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i noies entre els 3 i 14 anys de la Catalunya Central. Des de les darreres edicions però, algunes activitats es fan extensives als adults afavorint la relació intergeneracional. Els més petits de 0 a 3 anys, també disposen d’un espai pensat exclusivament per a ells.

L’objectiu és oferir un espai lúdic variat i divers als infants i adolescents de les comarques de la Catalunya Central durant el període de les vacances de Nadal.

Aprofitant el lleure infantil i juvenil per fer una tasca educativa, tot potenciant actituds i valors com: la creativitat, el reciclatge, la solidaritat i el respecte a la diversitat.

Font: www.firamanresa.com


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...