CAMPI QUI JUGUI, a Manresa
Període
Hivern
Temàtica
Infantil
Territori
Catalunya Central
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Recinte Firal
Fira de Manresa

CAMPI QUI JUGUI, a Manresa

   Manresa / Bages / Catalunya Central

  26/12/2019 a 03/01/2020  


És el Saló de la Infància i la Juventut per excel·lència del Bages. Va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i noies entre els 3 i 14 anys de la Catalunya Central. Des de les darreres edicions però, algunes activitats es fan extensives als adults afavorint la relació intergeneracional. Els més petits de 0 a 3 anys, també disposen d’un espai pensat exclusivament per a ells.

L’objectiu és oferir un espai lúdic variat i divers als infants i adolescents de les comarques de la Catalunya Central durant el període de les vacances de Nadal.

Aprofitant el lleure infantil i juvenil per fer una tasca educativa, tot potenciant actituds i valors com: la creativitat, el reciclatge, la solidaritat i el respecte a la diversitat.

Font: www.firamanresa.com


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.