CAMPI QUI JUGUI, a Manresa
Data inici
27/12/2023
Data final
04/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Infantil
Territori
Catalunya Central
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Espai
Palau Firal de Manresa
Codi Postal
08241
Recinte Firal
Fira de Manresa

CAMPI QUI JUGUI, a Manresa

   Manresa / Bages / Catalunya Central

       Palau Firal de Manresa

 27/12/2023 - 04/01/2024 


El Campi qui Jugui és el Saló de la Infància i la Joventut de la Catalunya Central. Té lloc a Manresa durant les vacances de Nadal.

Enguany es celebra la 37ª edició d’aquest Saló que va néixer l’any 1985. L’organització del mateix és a càrrec de l’Associació Campi qui Jugui formada per voluntaris vinculats al món associatiu, l’educació en el lleure, la pedagogia i la docència. Aquesta entitat nasqué l’any 1997 per cobrir el buit que deixa una entitat amb llarga trajectòria a la ciutat, “Jove Cambra”, creadora del Campi qui Jugui, i que després d’organitzar-lo 10 anys, cedí el projecte ja consolidat, a la ciutat per obrir-se a nous reptes.

Va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i noies entre 3 i 14 anys. Des de les darreres edicions però, algunes activitats s’han fet extensives als adults per afavorir les relacions Intergeneracionals.

També la gran acollida de les activitats dirigides a infants de 0 a 3 anys ha fet que el saló habiliti una zona específica per ells: Campi Xics.

Consulta aquí la web oficial de CAMPI QUI JUGUI, a Manresa.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.