Fira del Gall a Vilafranca del Penedès
Data inici
16/12/2023
Data final
17/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Animals
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Vilafranca del Penedès
Codi Postal
08720
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Gall a Vilafranca del Penedès

   Vilafranca del Penedès / Alt Penedès / Barcelona

 16/12/2023 - 17/12/2023 


Fira del Gall a Vilafranca del Penedès

La Fira del Gall, una tradicional festa a Vilafranca de Penedès que es remunta a l’Edat Mitjana, és un mercat dedicat a l’aviram on destaca el renombrat “Gall del Penedès”. Aquesta au autòctona es distingeix per la seva bellesa i la qualitat de la seva carn, essent el principal atractiu de la fira.

L’àmplia gastronomia i la mostra de vins són aspectes clau d’aquesta celebració, exhibint des de plats tradicionals fins a les receptes més innovadores, tot acompanyat pels excel·lents vins de la Denominació d’Origen Penedès.

La Fira del Gall presenta una variada programació festiva durant el cap de setmana abans de les festes nadalenques, oferint un ventall d’activitats per a tots els visitants.

Avui en dia, la Fira del Gall és una de les celebracions més destacades, atraient un gran nombre de visitants, consolidant-se com un dels esdeveniments de major rellevància a Vilafranca de Penedès, juntament amb la seva Festa Major.

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.