Mostra de cervesa artesana a Mediona
Període
Estiu
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Mediona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra de cervesa artesana a Mediona

   Mediona / Alt Penedès / Barcelona

  11/06/2022 a 11/06/2022  


La Mostra de Cervesa Artesana de Mediona va néixer l’any 2006 de la mà d’Ales Agullons i l’Ajuntament de Mediona, per donar a conèixer la cultura cervesera i Mediona.

Cada any des d’aleshores, el segon dissabte de juny al nucli de Sant Joan de Mediona, s’hi apleguen cervesers d’arreu (nacionals i internacionals) que ofereixen una gran varietat de cerveses artesanes. Els acompanyes prades de menjar, art, artesania i d’entreteniment i tot amenitzat amb música en directe.

S’ha convertit en una cita ineludible per als amants de la cervesa.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.