Fira Artesana a Àger
Data inici
03/12/2023
Data final
03/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Artesania
Territori
Lleida
Comarca
Noguera
Municipi
Àger
Espai
centre del poble
Codi Postal
25691
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament d'Àger

Fira Artesana a Àger

   Àger / Noguera / Lleida

       centre del poble

 03/12/2023 - 03/12/2023 


Fira Artesana, espais expositius pels carrers del nucli antic de la vila fins a la Col·legiata. La Fira torna amb més força que mai i commemorà els seus 25 anys amb més d’una vintena d’actes per a tots els públics.

Programa:

A les 11 hores s’obrirà el carrer Sant Martí amb activitats per infants durant tot el matí.

Seguidament a les 12,30 hores es farà una rua pels carrers principals de la vila, amb la geganta Arsenda d’Àger, acompanyada dels capgrossos i bastoners de Balaguer que amenitzaran la rua.

A la plaça dels jubilats s’oferirà servei de bar a càrrec de l’Associació de Pares i Mares d’Àger, per tal de recaptar fons per l’escola. A partir de la 13 s’amenitzarà la jornada amb l’actuació amb el grup de música en viu, Hydra.

Durant tot el matí de diumenge, a més a més, es podran visitar l’exposició ‘L’art a través de la Finestra’ de Jesús Sanuy, a la Sala de Plens de l’Ajuntament; l’exposició d’eines antigues i tractors antics al camí Nou, a càrrec dels 3 Tombs; es podrà visitar l’antiga farmàcia Montardit; la Col·legiata de Sant Pere; l’exposició ‘El cançoner’ a la Biblioteca d’Àger, i també la Capella del Calvari que ha estat renovada i adequada pels veins del poble.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Artesana D'Àger Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.