Fira de l’Allioli de Codony a La Pobla de Lillet
Data inici
09/12/2023
Data final
09/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Berguedà
Municipi
La Pobla de Lillet
Codi Postal
08696
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de La Pobla de Lillet

Fira de l’Allioli de Codony a La Pobla de Lillet

   La Pobla de Lillet / Berguedà / Barcelona

 09/12/2023 - 09/12/2023 


Fira de productes alimentaris, art i artesania de 09.00 h a 15.00 h.
Una de les tradicions gastronòmiques de la cuina de muntanya és l’allioli de codony. No l’heu tastat mai? A la Pobla de Lillet dediquem un dia sencer a aquest producte típic.

Concurs d’allioli de codony, demostracions en públic, fira de productes alimentaris, art i artesania, esmorzar típic de la Fira amb allioli de codony, tot això hi més ho trobareu a la Fira de l’Allioli de Codony de La Pobla de Lillet.

L’allioli de codony és un producte típic de la cuina de muntanya catalana, ja que és un cultiu que s’adapta a les temperatures fredes de muntanya. És un producte molt nutritiu, i inclou ingredients molt beneficiosos per al cos humà com l’all, el codony i l’oli d’oliva. El gust i l’excel·lència d’aquest producte, el converteix en una de les tradicions gastronòmiques i més significatives de la tardor.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De L'allioli De Codony A La Pobla De Lillet Cartell 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.