Fira Alternativa a L’ametlla de Mar
Període
Primavera
Temàtica
Salut/Bellesa/Benestar
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
L'Ametlla de Mar
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Alternativa a L’ametlla de Mar

   L'Ametlla de Mar / Baix Ebre / Terres del'Ebre

  08/04/2022 a 08/04/2022  


La Plaça Nova, antiga ubicació del mercat, i els seus carrers pròxims, acolliran l’atractiva i original oferta de productes majoritàriament artesanals i fets a mà, que conjugaran la influència sobre els nostres sentits. La Fira Alternativa ens donarà l’oportunitat de trobar tota mena de productes en vidre, paper, cartró, joguines en fusta, bijuteria, cosmètica, gastronomia, arboricultura, roba, decoració, relaxació i massatges, cuir i pell, i d’altres d’habituals. (Font:AjAmetlladeMar)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.