Fira d’Artesans i de Nadal a Aiguafreda
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Aiguafreda
Espai
Carrers del centre
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira d’Artesans i de Nadal a Aiguafreda

   Aiguafreda / Vallès Oriental / Barcelona

      Carrers del centre

  03/12/2022 a 03/12/2022  


De 10 a 20h. Fira pels careres cèntrics del poble. Torna la Fira un any més i amb més participació que mai. Amb els carrers del centre plens de parades. A la Fira hi trobareu mostres d’artesania i tot tipus de productes. Amb música de cercavila durant la tarda i amb focs per fer passar el fred.
Una fira que ja s’ha consolidat i que omple els carrers del municipi amb parades de productes d’artesania i d’ornamentació nadalenca. Una fira molt acollidora per descobrir productes de tot tipus, des d’alimentació fins a detalls de decoració, un bon preludi per a les festes de Nadal.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.