Març Gastronòmic al Prat de Llobregat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica

Març Gastronòmic al Prat de Llobregat

El Prat de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

05/03/2020 > 12/04/2020

L’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament (AGT) del Prat de Llobregat tornem a organitzar el Març Gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que donaran l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa Prat a trenta vuit restaurants d’El Prat, Abrera, Barcelona, Begues, Castelldefels, Castellbisbal, Cervelló, Esparraguera, Gavà, La Palma de Cervelló, L’Hospitalet, Martorell, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Feli de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. En l’edició 2019, podreu gaudir dels vostres àpats amb un vi de la D.O. Penedès i una San Miguel Eco.

(Font:ElPrat.cat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...