Fira de Carabasses Gegants a Sidamon
Data inici
22/09/2024
Data final
22/09/2024
Període
Estiu
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Sidamon
Espai
Parc del canal
Codi Postal
25222
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Carabasses Gegants a Sidamon

   Sidamon / Pla d'Urgell / Lleida

       Parc del canal

 22/09/2024 - 22/09/2024 


La Fira de Carabasses Gegants a Sidamon, situada a la comarca del Pla d’Urgell, és un esdeveniment singular i molt esperat que se celebra anualment. Aquesta fira destaca per la seva competició de carabasses gegants, on els participants exhibeixen els seus fruits més impressionants tant en mida com en pes.

A més de la competició principal, la fira ofereix una gran varietat d’activitats per a tots els públics, incloent-hi tallers, jocs infantils, paradetes amb productes locals i artesanals, així com una oferta gastronòmica que permet tastar diferents plats elaborats amb carabassa. Tot plegat en un ambient festiu i familiar que converteix Sidamon en el centre d’atenció per a afeccionats a la jardineria, la gastronomia i les festes populars.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Carabasses Gegants a Sidamon. Falten 68 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 1 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 3 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 4 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 5 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Carabasses Gegants Sidamon Cartell 2023 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Cartell 2022 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.