Fira de Carabasses Gegants a Sidamon
Data inici
15/09/2024
Data final
15/09/2024
Període
Estiu
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Sidamon
Espai
Parc del canal
Codi Postal
25222
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Carabasses Gegants a Sidamon

   Sidamon / Pla d'Urgell / Lleida

       Parc del canal

 15/09/2024 - 15/09/2024 


Exposició de peces artesanes amb carbasses gegants, paradetes de productes artesans de proximitat, jornades tècniques i tallers gastronòmics sobre la carbassa i altres hortalisses, i moltes altres activitats!

Les carbasses gegants són exemplars d’una grandària extraordinària cultivades i preparades especialment per a aquesta fira. Aquestes carbasses poden arribar a tenir dimensions impressionants.

El Parc del Canal es converteix en una exposició a l’aire lliure d’aquestes carbasses, i la gent ve de tot arreu per veure les espectaculars creacions i gaudir de l’ambient festiu.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Carabasses Gegants a Sidamon. Falten 197 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 1 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 3 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 4 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Foto 5 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Carabasses Gegants Sidamon Cartell 2023 Min Fira De Carabasses Gegants Sidamon Cartell 2022 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.