Fira de la cervesa artesana de Jafre
Data inici
04/07/2020
Data final
04/07/2020
Període
Estiu
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Jafre
Espai
Plaça del Castell
Codi Postal
17143
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la cervesa artesana de Jafre

   Jafre / Baix Empordà / Girona

       Plaça del Castell

 04/07/2020 - 04/07/2020 


FIRA AJORNADA.

Davant la situació d’emergència sanitària que hem viscut les darreres setmanes hem vist com molts esdeveniments, territorialment propers o llunyans, que comporten aglomeracions de persones ja sigui en espais tancats o oberts s’han anul•lat o ajornat a l’espera d’analitzar com evolucionava l’episodi pandèmic arreu del món.

Des de la Comissió organitzadora de la Fira de la Cultura de la Cervesa Artesana i Productes de la Terra de Jafre ens hem vist empesos a prendre una decisió en relació l’acte que porta més visitants del calendari de celebracions del nostre poble, i us comuniquem que enguany SE SUSPÈN LA CELEBRACIÓ DE LA FIRA DE JAFRE, prevista pel proper dia 4 de juliol del 2020.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.