Fira de la cervesa artesana de Jafre
Període
Estiu
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Jafre
Espai
Plaça del Castell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la cervesa artesana de Jafre

   Jafre / Baix Empordà / Girona

      Plaça del Castell

  04/07/2020 a 04/07/2020  


FIRA AJORNADA.

Davant la situació d’emergència sanitària que hem viscut les darreres setmanes hem vist com molts esdeveniments, territorialment propers o llunyans, que comporten aglomeracions de persones ja sigui en espais tancats o oberts s’han anul•lat o ajornat a l’espera d’analitzar com evolucionava l’episodi pandèmic arreu del món.

Des de la Comissió organitzadora de la Fira de la Cultura de la Cervesa Artesana i Productes de la Terra de Jafre ens hem vist empesos a prendre una decisió en relació l’acte que porta més visitants del calendari de celebracions del nostre poble, i us comuniquem que enguany SE SUSPÈN LA CELEBRACIÓ DE LA FIRA DE JAFRE, prevista pel proper dia 4 de juliol del 2020.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.