Fira Creixell, Terra de Pirates
Període
Estiu
Temàtica
Històrica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Tarragonès
Municipi
Creixell
Espai
carrers del nucli històric
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Creixell, Terra de Pirates

   Creixell / Tarragonès / Camp de Tarragona

      carrers del nucli històric

  13/08/2022 a 15/08/2022  


Nombroses parades d’artesania i alimentació. L’horari per visitar-la és de 10h a 22h en cada una de les tres jornades.
La fira ambientada en el món de la pirateria substitueix a la clàssica fira medieval.
Durant els tres dies de la fira, els visitants trobaran als carrers i places de Creixell una proposta molt atractiva de lleure i comerç de temàtica pirata, adreçada especialment al públic familiar. Hi haurà parades d’artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical, melodies pirates, tallers, cercavila, espectacle de foc nocturn, demostració de softcombat, entre d’altres.

El nom de ‘Creixell, Terra de Pirates’ rau en una llegenda de la vila. Quan la costa catalana es trobava plena de pirates algerians i d’altres llocs, els pobles com Creixell eren víctimes d’assalts i saquejos. Per aquest motiu, els habitants de la vila del Baix Gaià van col·locar la imatge de pedra de Sant Jaume, que es conserva a la façana de l’Església parroquial, a l’entrada de la població. En veure-la, els pirates fugien esparverats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.