Fires Tarragonès

La Comarca del Tarragonès ens ofereix interessants fires, mostres, mercats i jornades gastronòmiques repartides per tot el seu territori.

 

La Comarca del Tarragonès

El Tarragonès compta amb més de 260 mil habitants i la seva capital és la ciutat de Tarragona. La comarca destaca pel seu ric patrimoni històric i cultural, amb una forta influència marinera.
 
El Tarragonès Foto Min

 

Fires destacades del Tarragonès

A la Comarca del Tarragonès, es destaquen fires com la Fira de Tarragona, un esdeveniment que reflecteix la diversitat cultural i comercial de la ciutat, i la Fira de Sant Magí de Tarragona, amb activitats per a tota la família.
 
 

Gastronomia del Tarragonès

La gastronomia del Tarragonès combina els sabors mariners amb la riquesa dels productes de la terra. Plats com arrossos, marisc i peixos frescos són especialitats de la zona. També destaquen els vins de la denominació d’origen Tarragona.

Història del Tarragonès

Amb una història fascinant que abraça èpoques antigues i medievals, el Tarragonès és una comarca amb un ric patrimoni cultural.
Els orígens es remunten a l’època romana, quan Tarraco, l’antiga capital de l’Hispania Citerior, va esdevenir un centre destacat. Les restes arqueològiques, com l’amfiteatre i el circ romà, són testimonis d’aquella època daurada.
Durant l’Edat Mitjana, Tarragona va experimentar canvis significatius, incloent la influència de les ordres religioses i la construcció de magnífiques esglésies i catedrals.
El pas del temps va veure com la comarca es desenvolupava, incorporant elements com l’arquitectura modernista i la industrialització. La importància de Tarragona com a port i centre cultural va perdurar al llarg dels segles.
Avui dia, el Tarragonès és una fusió d’història i vitalitat contemporània. Les seves platges, monuments i festes locals reflecteixen la diversitat i la continuïtat d’una comarca que ha estat testimoni de nombrosos esdeveniments al llarg del temps.

On és el Tarragonès?

El Tarragonès Mapa

Properes Fires del Tarragonès

01-03-24 a 02-03-24

Fira Fora Estocs a Torredembarra

Torredembarra
Fira De Reciclatge A Creixell Portada 2024
15-03-24 a 16-03-24

Fira de Reciclatge a Creixell

Creixell
Mercat Medieval A Creixell Portada 2024
30-03-24 a 31-03-24

Mercat Medieval a Creixell

Creixell
13-04-24 a 14-04-24

Fira Àpat a Tarragona

Tarragona