Tarraco Viva, festival romà de Tarragona
Data inici
17/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Romana
Territori
Costa Brava
Comarca
Tarragonès
Municipi
Tarragona
Codi Postal
43001
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Tarraco Viva, festival romà de Tarragona

   Tarragona / Tarragonès / Costa Brava

 17/05/2024 - 19/05/2024 


Tarraco Viva és un festival únic que transporta els visitants a l’època romana a través d’un conjunt d’activitats culturals, recreatives i educatives a la ciutat de Tarragona. Aquest esdeveniment, que se celebra anualment, destaca per la seva immersió completa en la vida i la cultura de l’antiga Tàrraco, una de les ciutats més importants de l’Imperi Romà a la península Ibèrica.

Durant Tarraco Viva, la ciutat es transforma en un escenari vivent de l’antiguitat, amb recreacions històriques, espectacles de teatre, concerts de música antiga, tallers, exposicions, visites guiades i altres activitats que permeten als visitants explorar i experimentar la vida quotidiana a l’època romana.

Els principals punts d’interès del festival inclouen el Circ Roma, l’Amfiteatre, el Fòrum Provincial, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i altres llocs històrics de la ciutat, que es converteixen en escenaris per a les diferents activitats i espectacles.

Tarraco Viva és una oportunitat única per a tots els amants de la història i la cultura romana per viure una experiència autèntica i enriquidora, i per a tots els visitants per conèixer i gaudir del ric patrimoni històric de Tarragona d’una manera única i emocionant.

Consulta aquí la web oficial de Tarraco Viva, festival romà de Tarragona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Tarraco Viva 2023 ©rlm 054 (1) Tarraco Viva A Tarragona 10 (1) Tarraco Viva Tarragona 8 Tarraco Viva A Tarragona 7 Image Large Legio I Germanica Tarraco Viva Festival Roma Tarragona 5 Tarraco Viva A Tarragona 2 (1) Tarraco Viva A Tarragona (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Poster Tarraco (1) Tarraco Viva A Tarragona 4 (1) Tarraco Viva A Tarragona 6 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.