Fira de Nadal a Altafulla
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Tarragonès
Municipi
Altafulla
Espai
Entorn de la plaça de l’Església
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Altafulla

   Altafulla / Tarragonès / Camp de Tarragona

      Entorn de la plaça de l’Església

  09/12/2022 a 11/12/2022  


Fira de Nadal d’Altafulla. La mostra, que acollirà un total de 34 parades d’artesania i complements de Nadal, estarà oberta al públic el divendres i el dissabte, de 18 a 21 hores, i el diumenge, d’11 a 14 hores.

La principal novetat d’aquesta edició és el taller de pessebres, que tindrà lloc dissabte, de 18 a 21 hores, a càrrec de l’Associació de Pessebristes d’Altafulla. Es tracta d’una activitat oberta a tothom l’objectiu de la qual és ensenyar tècniques habituals per confeccionar un diorama.

Pel que fa a la resta d’activitats, l’Ateneu de Dones d’Altafulla amenitzarà el passeig dels visitants amb una animació de ball en línia amb nadales, que servirà per donar el tret de sortida inaugural a les 20 hores. Ja diumenge, la Coral Nous Rebrots i la Coral de l’Escola de Música compartiran el seu repertori nadalenc a partir de les 19 hores. La fira comptarà també amb un servei de bar.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.