Fira d’Artesania a Les
Temàtica
Artesania
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Municipi
Les

Fira d’Artesania a Les

   Les / Val d'Aran / Alt Pirineu

  10/08/2019 a 11/08/2019  


Durant el segon cap de setmana d’agost es celebra a Les la tradicional Fira d’Artesania, que com cada L’any reunirà artesans de Catalunya i França.

Ubicada al centre de la població i repartida en 40 expositors, la fira d’artesania es dedica exclusivament a la venda de productes artesanals i queda totalment prohibida la revenda.

Els productes que podem trobar són molt variats, com formatges, mel, xarcuteria, ceràmica, roba, cistelleria, sabons naturals, productes de granja, i molts més.

Els artesans, a més de mostrar els seus productes al públic, ofereixen petites demostracions de l’elaboració dels seus productes i fan petites degustacions.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...