Fira de Calella i l’Alt Maresme a Calella
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Calella
Espai
Recinte firal del Passeig de Manuel Puigvert
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Calella i l’Alt Maresme a Calella

   Calella / Maresme / Barcelona

      Recinte firal del Passeig de Manuel Puigvert

  22/09/2022 a 25/09/2022  


La Fira de Calella i l’Alt Maresme ha treballat sempre amb l’objectiu d’establir un lligam entre la manifestació de productes típics de la cultura catalana com ara els vins, els embotits, els formatges i l’artesania i el saber popular, apropant-los a la realitat cultural de les comarques de Catalunya. Per tant, tradició, folklore i cultura popular han anat lligats a aquesta fira, que alhora ha intentat complementar amb innovació, creació i disseny.

Ubicació: Recinte firal del Passeig de Manuel Puigvert.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.