Fira de Circ al carrer a La Bisbal d’Empordà
Data inici
16/07/2021
Data final
18/07/2021
Període
Estiu
Temàtica
Artística
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
La Bisbal d'Empordà
Codi Postal
17001
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Circ al carrer a La Bisbal d’Empordà

   La Bisbal d'Empordà / Baix Empordà / Girona

 16/07/2021 - 18/07/2021 


La Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà és un Festival de Circ i teatre de Carrer que omple d’espectadors els carrers de La Bisbal d’Empordà durant el tercer cap de setmana de juliol. La voluntat d’aquest festival és oferir en un cap de setmana una programació diversa i engrescadora que sigui atractiva a tots els públics i edats.

La Fira de Circ és una activitat coorganitzada per l’entitat Fira de Circ i l’ajuntament de La Bisbal d’Empordà.

Aquestes més de vint edicions que arranquen el 1996 de la mà de l’entitat juvenil Nuik’s, i formen part d’una segona etapa, ja que la Fira de Circ vigent va recollir el testimoni de l’entitat bisbalenca Paufila, que a principis dels anys vuitanta va organitzar les dues primeres edicions de la Fira de Circ. L’entitat Nuik’s va reprendre el projecte amb el compromís de dotar-lo d’una identitat pròpia i de nodrir-se de l’energia necessària perquè la Fira tingués assegurat el seu futur. Aquesta entitat es va anar transformant alhora que desapareixia donant lloc a l’actual entitat organitzadora Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà.

(Font: Fira de Circ al carrer)

Consulta aquí la web oficial de Fira de Circ al carrer a La Bisbal d’Empordà.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.