Fira de la Candelera a la Pobla de Claramunt
Data inici
04/02/2024
Data final
04/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
La Pobla de Claramunt
Codi Postal
08787
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de la Pobla de Claramunt

Fira de la Candelera a la Pobla de Claramunt

   La Pobla de Claramunt / Anoia / Barcelona

 04/02/2024 - 04/02/2024 


La Candelera a la Pobla de Claramunt és una festivitat que se celebra el 4 de febrer de febrer. Aquest esdeveniment destaca per la seva riquesa cultural i tradicional, oferint als residents i visitants una experiència única.

Les celebracions inclouen missatges religiosos, amb la participació de la comunitat local en les cerimònies.

El mercat artesanal i la fira d´art és una altra peça clau de la celebració. Les parades ofereixen una gran varietat de productes locals, artesanies i menjars tradicionals que reflecteixen la riquesa de la regió. Aquesta és una oportunitat per als visitants de conèixer i endur-se records autèntics de la Pobla de Claramunt.

Les activitats per a la família estan dissenyades per crear un ambient festiu i participatiu. Hi ha diverses propostes d’oci, jocs i entreteniment per a nens i adults, creant una atmosfera alegre i animada que omple els carrers del poble.

En resum, la Candelera a la Pobla de Claramunt no només celebra les tradicions i la cultura local, sinó que també ofereix una experiència única on residents i visitants poden connectar amb les arrels d’aquesta comunitat i gaudir d’una jornada plena de significat i diversió.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges

Fira De La Candelera A La Pobla De Claramunt Foto 1 Min Fira De La Candelera A La Pobla De Claramunt Foto 2 Min Fira De La Candelera A La Pobla De Claramunt Foto 3 Min Fira De La Candelera A La Pobla De Claramunt Foto 4 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De La Candelera A La Pobla De Claramunt Cartell 2024 Candelera Pobla De ClaramuntInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.