Fira de la Cervesa Artesana a Tàrrega
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana

Fira de la Cervesa Artesana a Tàrrega

Tàrrega / Alt Urgell / Lleida

05/06/2021 > 06/06/2021

Tarrega celebrarà la 6a edició de la Fira de la Cervesa Artesana, convertida en un referent a Catalunya dins aquest àmbit gastronòmic. La fira aplega una quinzena d’elaboradors que posen a la venda cerveses artesanes d’arreu del territori català. A banda de les degustacions de diverses varietats d’aquest producte també s’ofereix música en directe i demostracions de cuina. Els expositors donen a conèixer i comercialitzen cerveses d’autor, de creació única i singular recuperant les pràctiques tradicionals de fabricació. Són cerveses fetes amb ingredients naturals, que varien de cos, sabor i textura segons el cereal, el llúpol i els llevats emprats així com la seva fermentació i aromatització.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...