Fira de la Cervesa Artesana a Tàrrega
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Lleida
Comarca
Alt Urgell
Municipi
Tàrrega
Espai
Càmping Municipal
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Cervesa Artesana a Tàrrega

   Tàrrega / Alt Urgell / Lleida

      Càmping Municipal

  04/06/2022 a 04/06/2022  


L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll organitzaran el pròxim dissabte 4 de juny al Càmping Municipal la 9a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega. El certamen torna plenament a la normalitat i ho farà amb una edició que preveu batre tots els rècords. En total hi haurà fins a 17 productors de cervesa artesana (16 nacionals i 1 internacional) que aspiren a superar els registres dels 2.000 litres servits en la darrera edició, que es va dur a terme amb restriccions a causa de la pandèmia.

Les portes del Càmping Municipal s’obriran a partir de les 12 del migdia i romandran obertes fins a les 3 de la matinada amb una àmplia varietat de propostes.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.