Fira de la Cervesa a Gavà
Període
Tardor
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Gavà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Cervesa a Gavà

   Gavà / Baix Llobregat / Barcelona

  07/10/2018 a 07/10/2018  


L’objetiu d’aquesta activitat és apropar la cervesa artesana al ciutatà, el qual tindrà l’oportunitat de contactar directament amb els elaboradors. La Fira de la Cervesa Artesana proporciona un espai de degustació en el qual restauradors locals ofereixen degustacions especials per a l’ocasió.

A la zona s’ubicarà un escenari on es realitzaran actuacions, demostracions d’elaboració de cervesa artesana, tallers, tast i concert de mùsica en horari nocturn. Tota aquesta activitat es troba inclosa a la Mostra d’Entitats de Gavà.

(Font: Turisme Baix Llobregat)

Confirmeu dates amb l’organització.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.