Fira de la Cirera d´en Roca
Període
Estiu
Temàtica
Cirera
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Arenys de Munt
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Cirera d´en Roca

   Arenys de Munt / Maresme / Barcelona

  24/06/2021 a 24/06/2021  


Les cireres d’en Roca són un conreu típic de tot el terme d’Arenys de Munt. Varietat introduïda al municipi a finals del segle XIX per dos germans que es deien Roca de cognom. Es tracta d’una cirera de gran productivitat que es planta a partir del novembre. És de carn consistent, de pell pell forta i color entre el vermell i el groc pàl·lid. Es caracteritza pel seu gust intents, entre dolç i àcid.
El 24 de juny, la riera d’Arenys de Munt s’omple de parades on venen aquesta saborosa varietat de cirera i de diverses parades d’artesania, entre les quals destaquen els puntaires. Els restaurants ofereixen a la seva carta diferents plats elaborats amb cireres d’En Roca.

(Font:Catalunya.com)

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells



Serveis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.