Fira de la Flor i el Planter a Salt
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Salt
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Flor i el Planter a Salt

   Salt / Gironès / Girona

  03/04/2022 a 03/04/2022  


La Fira de la Flor i el Planter de Salt recupera la tradició en la producció i venda de productes de l’horta. Un mercat amb parades de planter, flors, planter ecològic, herbes medicinals i aromàtiques, cosmètica natural i estris d’horta artesanals és l’eix principal de la jornada.

Enguany també es podrà gaudir de l’intercanvi de llavors, tallers per a gaudir en família: jumping clay, kokedama…Una jornada lúdica i familiar en què allò més tradicional i les noves tendències conflueixen en harmonia.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.